L O A D I N G

Kryeshefi Ekzekutiv

Lulzim Rexhepaj

Kryeshefi ekzekutiv
N.P.K. “Trafiku Urban” SH.A. Prishtinë

Profesioni: inxhinier i makinerisë
Titulli shkencor: M.Sc. (Master i Shkencave Teknike)
Edukimi shkollor: ka përfunduar studimet themelore dhe MASTER në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike pranë
Universitetit të Prishtinës. 
Bashkëpunëtor në librin profesional nga autori H. Hysenaj “Mbrojtja në Punë dhe Mbrojtja nga Zjarri ”, Prishtinë 2014.

Fushat e eksperiencës: automjetet dhe mjetet transportuese, menaxhimi i projekteve, pajisjet industriale e 
teknologjike dhe menaxhimi i resurseve humane.

Eksperienca: përvojë të lartë profesionale në kompani te huaja dhe vendore në fushën e industrisë dhe automjeteve. Gjithashtu, përvojë të lartë menaxheriale.

Punën profesionale e ka filluar qe nga viti 1995 në Wien dhe Linz (Austri) si në: Kurt Tumfart GmbH, Strabag International GmbH Wien, etj. Për të vazhduar tutje në Kosovë: Fabrika e Auto-pjesëve “Kosova Steel”, “Tzortzis S.A” (menaxher i përfaqësisë në Kosovë), ’’NewCo Ferronikeli Complex’’ (inxhinier i projekteve), “Dardania industrial ...” SHPK (drejtor i kompanisë) , ’’Mega Auto Parts’’(drejtor i përfaqësisë në Prishtinë), etj.

Përveç gjuhës amtare shqipe, mund të komunikon edhe në anglisht, serbo-kroatisht dhe njohuri të mira të .
gjuhës gjermane.

Telefon: +383 44 135 716
E-mail:   lulzim.rexhepaj@trafikurban-pr.com 
               l_rexhepaj@hotmail.com